Ara
CIO Günü 2016: 'Breakthrough'12-02-2016 10:12:00
24-25 Kasım 2016 tarihlerinde Amsterdam'ın 1903'de inşa edilen eski Borsa Binası olan müthiş 'Beurs van Berlage'de Avrupalı CIO'lar, CDO'lar (Dijital Dönüşüm Lideri) ve Üst Düzey Bilişim Yöneticileri CIO Day 2016 (Üst Düzey Bilişim Yöneticileri Günü 2016) etkinliğinde bir araya geldi. CIO Day, özel davetiyeyle 800'den fazla kişinin katıldığı, Avrupa'nın en büyük CIO etkinliklerinden bir tanesi. Tübiyad'ı temsilen, Tübiyad Başkanı Ali Malaz ve Tübiyad Üyesi Tipi Ergün Türkiye?den davet edildi.

Etkinliğin bu yılki konusu, İngilizce olarak hem çok büyük bir buluş, hem de büyük bir başarı anlamını taşıyan 'Breakthrough'du.İki gün süren etkinlik, ilgili çekici konuşmacıların sunumları, VIP akşam yemeği, interaktif yuvarlak masa toplantıları, meslektaş oturumları ve Yılın CIO Ödül töreniyle dopdoluydu.

Konuşmacılar arasında 2016 yılında 'Yılın Avrupa CIO'su Ödülü'nü alan ve PostNL'nin CIO'su olan Marcel Krom, Dell-EMC Hollanda'nın Genel Müdürü ve Hollanda BİT Başkanı Jeannine Peek, Gartner Research'ün Seçkin Analisti ve Emekli Başkan Yardımcısı Dale Kutnick, KPMG Hollanda'da Ortak Eric Wesselman, Cyborg Vakfı'nın Kurucularından ve dünyanın ilk Cyborg'u Neil Harbisson, NSA'nın (ABD'nin Ulusal Güvenlik Ajansı) eski Analistlerinden William Binney, BCG Henderson Institute'un Kıdemli Ortağı ve Genel Müdürü Martin Reeves gibi birbinden çarpıcı isimler bulunuyordu.

İkinci gün gerçekleşen 'Yılın Avrupa CIO'su Ödülü', ING Bankası'nın CIOsu Ron van Kemenade'ya verildi.

Fuaye alanının girişinde bulunan, ve ulusalararası medya sponsorlarından olan CDO World TV'nin stand alanında gün boyu video röportajlar geçekleştirildi ve CDO World ve CDO Turkey Platformları tanıtıldı.


 


    Hakkımızda Gizlilik ve Güvenlik İletişim © Tübiyad 2016