Ara
TÜBİYAD 6.Olağan Genel Kurulu'ndan...12-20-2015 07:15:00
FİNANS VE BİLİŞİM YÖNETİCİLERİ DERNEĞİ

20.12.2015

Finans ve Bilişim Yöneticileri Derneği'nin 6. Olağan Genel Kurulu için 12.12.2015 tarihinde yapılan ilk toplantı da yeterli çoğunluk sağlanamadığından, ikinci toplantısı 19.12.2015 tarihinde, Saat: 11.00'de Mira Tower Plaza, Tatlısu Mah. Şenol Güneş Bulvarı No:2 Giriş Katı Ümraniye / İstanbul adresinde yapılmıştır.

Toplantıya ait davet kanun ve ana sözleşme de (tüzük de) öngörüldüğü gibi ve gündemi de ihtiva edecek şekilde, gazeteye ilan usulüyle bildirilerek, toplantı gün ve gündeminin bildirilmesi suretiyle süresi içinde yapılmıştır.

Toplantıda Dernek Yasal organlarının seçimi yapılmıştır. Oylama sonucunda Yönetim Asli Kurulu'na; Ali Şükrü Malaz , Şaban Karaman , Bülent Kutlu , Mustafa Saka ve Mehmet Demir seçilirken, Yönetim Kurulu Yedek Üyeliği'ne; Serdar Tarhan , Hüseyin Gülyurdu, Sevilay Kop, Fahrettin Çak ve Bekir Yunusoğlu oy birliği ile seçildi.

Denetim Kurulu Asli Üyeliği'ne Bülent Süren, Münip Emre Bilgi ve Hidayet Şahin seçilirken, Denetim Kurulu Yedek Üyeliği'ne ise Ahmet Murat Malaz , Dilaver Sağlam ve Tipi Ergun oy birliği ile seçildi.

 


    Hakkımızda Gizlilik ve Güvenlik İletişim © Tübiyad 2016